søndag 6. januar 2008

Vel overstått jul og nyttårsfeiring

Ja, da er det atter nytt år og nye muligheter.

Har drevet masse med hobbyer i hele november og desember, men er ikke ferdig med redigering av bilder så det får komme senere. Jeg har iallefall fått inn masse varer i butikken som må oppdateres i Nettbutikken og TTT (TingTarTid). Jeg har også laget endel drops som skulle bli både julegaver og som dropsjulekort til hobbydamene. Har også laget endel lys til julegaver. Det ble også noen marsipanpoteter ;-) til noen julegaver. Litt artig til de som er potetbønder ;-). Det har blitt noen smykker også, både til julegaver og på bestillinger til julebord etc.

Ellers går det litt tid til å organisere ferdig hvordan butikken skal bli når den skal stå ferdig. Mye skal stemme og jeg er litt perfeksjonist, da tar ting lengre tid;-)

Har jo endel prosjekter i huset også som må organiseres og som må påbegynnes så fort som mulig.

Mulig det blir noen bilder innvendig også etterhvert av hvert rom og hva som skal gjøres. Får se hvordan det blir med det.

Ellers begynner skolen igjen nå i morgen, og da er det bare to mnd til vinterferien, og da går det så fort til påske, og da er det nesten mai og sommer!! Ser veldig frem mot varmere årstider, og lettere klær og sinn;-)

Før jul gikk jeg også til innkjøp av Silhouette, og har produsert endel flotte ting der. Håper å få mer tid med maskinen så jeg får laget flere ting. Veldig flotte ting å bruke på kort og gaver, gavelapper +++, så det blir spennende å prøve ut mer.

Ønsker alle besøkende et Godt Nytt År!