tirsdag 27. mai 2008

Mai-oppdatering

Ja, Mai har vært hektisk. Det er blitt laget endel ting innen hobby. Et armbånd med doble ringer i ekte sølv og med lampworkperler og swarovski selvsagt, legger inn bilde etterhvert. Har også laget våre egne personlige stetteglassringer med lampworkperler og swarovski alle sammen her, og det ble så flott!!

Nå i det siste har vi vært på farten. Vi skal kjøpe eiendom i Utlandet, da får vi en unnskylding til å ta ferie og fri i hverdagen. Vi jobber for mye, og er ikke flinke til å reise bort, så da blir det jobb uansett. Så nå blir det gjort noe med dette iallefall, og gøy er det å lete etter drømmehuset man kan "flykte" til for å lade batterier og trekke skikkelig landluft. Drømmer om et landsted i Sverige, og ser etter et gammelt og flott hus med stor tomt og gamle epletrær ikke langt fra badevann +++

Ellers nærmer det seg med stormskritt Vårmarkedet. Det er til helgen allerede, så da blir det fest både lørdag og søndag på Bygdetunet da vi har stand og oppvisninger med Steinerskolen. Dette er jo alltid gøy og sosialt, så dette gleder vi oss til.

Ellers skulle vi ha vært i Alvdal en tur nå, har litt dårlig samvittighet for det, men vi kan ikke være overalt på en gang vi heller, så vi må ta det i riktig rekkefølge her.......

Ny gass skal jeg fixe meg også, men nå blir det store gassflasker og kjøp og ikke leie, så da blir det finere glassperler, og det går mye rasker å lage en perle også, og det gjør jo ingenting, mindre tid til å tenke men;-) det er vel en vane det som alt annet, så dette blir også spennende.

Mannen har også blitt et år elder, nå for bare noen dager siden, men reiste på tur da og fikk ikke feiret. Nå er det bare tre uker til min dag, og deretter bare tre dager til minsten har dag, da er det tre mnd til størsten sin dag, og da er det bare 2 mnd til jul, så tiden renner avgårde. Nå er det bare noen dager til den aller første Sommermåneden, og sommeren skulle visst begynne nå på onsdag, så da blir det godt å gjøre litt ute....og inne selvsagt.

Mer oppdatering får komme om en liten stund.
Ønsker alle en riktig GOD SOMMER