lørdag 12. september 2009

Sverige




Ja, så har vi endelig vært i huset vårt i Sverige for å se hvordan det ser ut etter vannskadene vi fikk i fjor. De er ikke ferdige ennå, men vi har iallefall vært og tatt bilder, notert masse, kjøpt inn masse materialer, og startet å reparere. De har kun utbetalt ca halvparten av forsikringspengene sånn at vi hadde noe å starte med, for de var litt usikre på endelig sum. Vi har handlet all isolasjon, og gulvpapp vi trenger her i Norge. Vi har også kjøpt inn panel til begge stuene, og profilerte lister til begge stuene, så det blir sikkert fint når vi er ferdige.

Når vi er over dit, så bor vi på en superkoselig gård, og det gjør turene dit mye lettere for oss, at vi kan bo deilig mens vi jobber på huset vårt.
Her er det en koselig rød gammel stuga, og med nyplukkede blomster på bordet og nyvasket sengetøy. Kunne neppe hatt det bedre. Her har dyrene akseptert oss, og møter oss på tunet, og lille Stina blir med oss inn, og der blir hun værende den luringen. Barna får ri sammen med Ida og Foffe, og de storkoser seg på den høye hesteryggen. De har til og med travet og galloppert for første gang, samt longert, og det hadde ikke Foffen engang gjort før, og han var råflink, og supersnill mot barna.

2 kommentarer:

  1. Utrolig kjedelig med vannskader:( Det så skikkelig koselig ut det huset dere har i Sverige:)

    SvarSlett
  2. Denne røde stugan låner vi når vi er over der for å jobbe på huset vårt 10 minutter unna;-) Virkelig koselig der. Deilig atmosfære.
    Vi kan jo gjøre det meste av jobben selv så dette går sikkert veldig bra, men klart kjedelig da, men så blir ting sånn vi vil også, selv om ting var greie der fra før. Er jo litt forskjell på oppussing og restaurering hihi

    SvarSlett

Hei kjære Bloggjest:-)
Tusen takk for at du ville besøke bloggen min, og takk for at du vil legge igjen en hilsen til meg:-)
Ha en fortsatt flott dag